Imatges del col·legi.

Bé, ahir dia 25 de gener es va celebrar la I trobada dels amics dels jusepets. Vaig recollir tot un seguit d’imatges de l’interior del col·legi que potser molts de vosaltres us agradarà tenir-les per tal de recordar el dia d’ahir, sobretot aquells que no es van recordar de dur-se la càmera de casa.

Bé, crec que per començar, res millor que unes imatges de la que va ser l’entrada durant moltissims anys per a molts de nosaltres, amb l’estàtua de mossèn Sol, l’entrada a secretaria i l’entrada cap a pàrvuls i primària. Una entrada sempre acompanyada d’aquell monòlit amb un àngel i amb les seves jardineres als voltants. Inclús hem permeto la llibertat d’incloure l’imatge d’un arbre que vam plantar la meva classe quan feiem 5è de primària, amb Don Rosendo. Quins temps!

Com anotació, us diré que les imatges al blog surten només la meitat. Per poder-les veure completes i desar-les al vostre ordinador, premeu a sobre de cada imatge.Bé, us deixo també unes fotografies de llocs emblemàtics que segur que a molts us van fer emergir molts bons records…


I qui no va jugar mai a “buscar diamants” amb pedres i totxos escarbant l’argila?
I digueu-me… qui de les generacions dels anys 80 i 90 no va jugar mai amb els neumàtics… i no es va barallar per tenir la roda gran? (a la foto, la de l’esquerra del tot, contra la paperera).
La primera porta, la classe de 5è A amb Don Rosendo, la següent, la de 4t (encara que a la meva generació del 86 era la de 5è amb Don Javier). La tercera porta la de 5è B i al fons la de 6è amb Don Mariano.
Bé, de moment he acabat de posar-vos imatges. Pròximament intentaré incloure’n un altre recopilatori amb imatges d’ahir dia 25 i de altres fotografies que tinc dels meus àlbums personals de quan era petit.

4 pensaments a “Imatges del col·legi.

  1. Jajaja, com tots una mica! va ser un subidon d’adrenalina impresionant! El 99% feia almenys casi 10 anys que no haviem estat alli, i d’altres molts més anys. Vaig sentir un home que comentava que feia 25 anys que no hi havia estat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *