Socis

A mesura que passen els anys, el col·legi està cada vegada pitjor. Un espai tant gran genera unes necessitats de manteniment que no es poden dur a terme. Com a conseqüència, l’estat de conservació de l’ala oest és preocupant, la piscina està completament degradada, la majoria de patis tenen necessitats de conservació urgents, etc.

La voluntat de l’Associació és aconseguir paulatinament la recuperació d’aquests espais tan estimats, amb la finalitat de poder ser utilitzats algun dia encara que de manera simbòlica amb les futures trobades d’Amics dels Josepets. Si totes les persones que sentim nostre aquest espai podem unir-nos aconseguirem accions importants i la millora significativa dels espais del Col·legi.

El repte? Aconseguir molts socis que, gràcies a la seva quota anual de només 15 euros a l’any, ens permeti afrontar totes aquestes contingències i reconduir la situació en la mesura del possible. I a la vegada fer-ne la màxima difusió per arribar al major nombre de persones.

Esdevenir un “amic dels Josepets” és la manera d’assegurar l’existència del que un dia va ser el nostre Col·legi.  Només heu d’emplenar aquest formulari.

Els Amics dels Josepets som un grup nombrós, format no només per antics alumnes i professorat, també els membres de l’AMPA, el personal laboral i pastoral i qualsevol altra persona que es consideri vinculada a la institució.

Un pensament a “Socis

  1. Retroenllaç: Som els Amics dels Josepets | Associació d'Amics dels Josepets