Videos, fotos i música del 25G

Aquí penjo un breu video amb algunes fotos del passat diumenge. Òbviament, es tracta d’un punt de vista particular de la nostra promoció (els nascuts el 82, que vam acabar l’EGB el 96), però volem dedicar-lo a dos de les persones que més vam trobar a faltar tots: don Timoteo i don Mariano. Esperem de tot cor que la trobada de l’any vinent puguin assistir.


Primera Trobada Amics dels Josepets from Manel on Vimeo.

La cançó utilitzada és Stop Crying Your Heart Out, d’Oasis.

6 pensaments a “Videos, fotos i música del 25G

  1. Hola Manel y compañía, que chulo lo que habeis hecho, que deciros que mirandolo me han saltado las lagrimitas.
    Sentí tanto no poder estar allí que con este video he recordado tantas cosas.Pero que mayores y que guapos que estais todos!
    Bueno ojalá que la próxima vez pueda estar allí.
    Besitos

  2. Bueno, molt bonic este video, i molt profesional! t’ha quedat una cosa xula xula per tindre guardada de record! millor impossible!

  3. Ara tornant a mirar el video, he vist que apareix Don Jesús, un altre protagonista desaparegut d’aquesta pel·licula de les nostres vides. Recordo que l’any que va agafar la baixa per malaltia va ser l’any que li tocava el meu curs a la seva classe

  4. jo sóc nascut el 1986. Feia 2n de ESO quan van tancar el col·legi. Recordo que vam tornar-hi amb el seminari un any després i ja hem vaig enfada una mica amb més d’un dels “companys” del seminari, perque bueno, coses de crios…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *