2a tirada d’imatges del col·legi Sant Josep

Bé, us vaig prometre una altra tirada de fotografies del col·legi, i el que prometo, ho compleixo. Us deixo unes imatges.


Bé, sé que no són gran cosa, pero bé, són les d’indrets que encara no habia publicat. En quant tingui una estona més, publicaré unes imatges de grups d’alumnes de les promocions 1986 i 1989 que tinc escanejades, així com altres imatges de carnestoltes, excursions i activitats d’atletisme, com el cross. Salutacions!

Un pensament a “2a tirada d’imatges del col·legi Sant Josep

  1. a ver si esto se anima! Estas están muy bien, me están permitiendo ver cosas que cuando estuve allí ni me fijé por estar hablando con unos y con otros. >Me apetece ver más fotos,y no creo que con todas las cámaras que por allí iban, nadie tenga más fotos para publicar. Enga!! Animo!!! Fotos!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *