Recollida de signatures

Estos dies hem pogut llegir pel grup del facebook que s’està iniciant una campanya de recollida de signatures per evitar qualsevol opció d’enderrocar el Sant Josep per construir pisos i debatre totes les possibilitats d’utilització del complex del col·legi.

Dia: 15 de febrer
Hora: 16:00 h.
Lloc: per confirmar.

Més info i confirmació assistència: Facebook.

2 pensaments a “Recollida de signatures

  1. bueno, això es una bona iniciativa. Crec que almenos demostra que una part de la ciutadania creu i està d’acord en que cal conservar l’edifici el màxim possible

  2. Hola a tots. Al final hem quedat a les 4 d’aquest diumenge a baratijas el puente. Ja buscarem algun lloc que estigui obert i poguem parlar tranquilament sobre les diferents propostes. A veure si la gent s’anima i així coneixerem les diferents opinions de com s’ha de portar a terme la recollida.
    Moltes gràcies,
    Carlos Claramunt

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *