Els del 82 visitem el col·legi

El passat diumenge 11 de desembre vam tenir la sort de gaudir d’una visita pel col·legi Sant Josep, gràcies a l’Associació Amics dels Josepets i als guies en la visita, Carlos Adam, Carlos Panisello i Andreu Salvatella.

Vam visitar tots els patis, així com “la muntanyeta” -una zona a la que essent alumnes mai havíem estat-, “el foso”, el pati central, les aules on vam créixer. També vam pujar a la zona més alta del col·legi, des d’on hi havien unes magnífiques vistes de la ciutat. Després de la victòria del Barça, un matí de diumenge immillorable al nostre antic col·legi.

Aquí podeu trobar més informació sobre les visites guiadesamicsdelsjosepets.com/visitesguiades

Un pensament a “Els del 82 visitem el col·legi

  1. Retroenllaç: Visites guiades al Col·legi | Associació d'Amics dels Josepets

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *