Visites guiades al Col·legi

L’Associació Amics dels Josepets posa a disposició dels antics alumnes la possibilitat de realitzar visites guiades pel col·legi Sant Josep. Amb aquesta acció, l’Associació vol afavorir el retrobament dels antics alumnes i, a la vegada, recuperar la memòria del col·legi.

No hi ha unes dates tancades per fer les visites. Seran els mateixos josepets els qui proposin una data a l’Associació per fer la visita guiada quan vulguin.

Les visites són gratuïtes i tenen una duració aproximada de dues hores.

Podeu veure totes les visites que hem tingut a través del següent enllaç.

Un pensament a “Visites guiades al Col·legi

  1. Fui alumno del colegio desde 1965 hasta 1972 en que acabé 6º de Bachiller. Años importantes de mi formación académica, humana y espiritual.
    me agrada haber visto una dedicatoria a D. Bernardo Soriano, lo conocí en el Colegio Pío XII de Valencia y él fue quien me animó a ir a Tortosa. Unos días del verano del 65 en la casa de Casas de Alcanar y en septiembre al colegio de Tortosa.
    Mi primer maestro D. Vicente Gil, gran maestro y pedagogo.
    Me han enviado un video del cole actual y me ha deprimido; pero agradezco que haya gente como vosotros con ideas para que no se pierdan muchas cosas.
    Agradecería que la información fuera en bilingüe.
    Seguro que quedan compañeros que vivan en Tortosa de aquellos años; seguro que de fuera, muchos más. Eran años en que íbamos chavales de casi toda España.
    Un abrazo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *