L’esport a l’escola i la seva influència en l’educació

Presentem la primera activitat del cicle de conferències d’enguany. Tothom està d’acord que el col·legi Sant Josep va ser un referent en el món de l’esport; tots tenim gravades imatges amb vitrines plenes de trofeus i la famosa camisa vermella amb la línia diagonal blanca present en tot tipus de competicions escolars.

Per aquest motiu, la primera xerrada que hem organitzat està dedicada al món de l’esport, i el seu paper estretament relacionat amb l’educació i el desenvolupament dels alumnes.

El periodista Enric Algueró moderarà una taula on participaran antics alumnes que han destacat al llarg de la seva carrera en esports diversos, per debatre al voltant d’un tema cabdal: l’esport a l’escola i la seva influència en l’educació. Comptarem amb:

Toni Gerona
Exentrenador del FC Barcelona i de la Selecció Catalana femenina. Actualment entrenador de l’Eljaish Sports Club, equip campió de la lliga i la copa d’handbol de Qatar. Exalumne del col·legi Sant Josep.


Álvaro Aljarilla
Exatleta del FC Barcelona, internacional amb la Selecció Espanyola i actualment director tècnic ATE (Atletisme Terres de l’Ebre). Exalumne del col·legi Sant Josep.

Gemma Bejerano
Exjugadora de bàsquet de Primera Divisió en l’equip Caixa Tarragona, exentrenadora del bàsquet base del CB Cantaires. Exalumna del col·legi Sant Josep.

Carlos Claramunt
Expreparador físic de les categories inferiors del DKV Joventut, mestre d’educació física i doctorant en ciències de l’activitat física i l’esport. Exalumne del col·legi Sant Josep.

Jordi Fabregat
Exjugador de Primera Divisió de l’Hèrcules CF, exinternacional amb la Selecció Espanyola Sub-21 i actualment entrenador de futbol. Exalumne del col·legi Sant Josep.

Pere Gisbert
Campió d’Espanya de rem en categoria juvenil i sènior. Internacional amb la Selecció Espanyola. Medalla de Bronze al Mundial Juvenil de Banyoles el 1991. Exalumne del col·legi Sant Josep.

Joan Ventura
Emprenedor, runner d’ultrafons de muntanya i blogger, participant a la cursa solidària Trail-Walker 100 Km d’Intermon Oxfam, Ultra trail Estels del Sud (107 Km), Ultra trail les Fonts (120 Km). Actualment es prepara per l’Ehunmilak (168 Km). Exalumne del col·legi Sant Josep.

 

L’acte tindrà lloc el dijous 19 de maig a les 20.00 h a l’Espai Mossèn Sol.

cartell-esport-600x850Ebre DiariTGN

Cartell en format PDF i nota de premsa, aquí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *