Video en memòria de una infantesa

Hola a tots, he estat molt de temps sense poder escriure res. La feina no perdona i menys quan estàs a la universitat. Però bé, he decidit posar-vos un video on primer apareixen un conjunt de fotografies que vaig escanejar dels àlbums de fotos de quan era petit. Potser algun de vosaltres, sense saber-ho, hi apareixeu. Després he inclòs les imatges que ja vaig penjar anteriorment i d’altres que encara (crec) no havieu vist. Espero que disfruteu força d’aquest video.

Musica de Alanis Morrissette (“You Oughta Know” i “Ironic”, de l’àlbum “Jagged Little Pill acoustic” de l’any 2005)

2 pensaments a “Video en memòria de una infantesa

  1. ohhhhhhhhhh qué recuerdos, emocionante, de verdad!! gracias! Tengo yo unas fotos que hice la última semana del último curso de Sant Josep, donde salen muchos alumnos que estuvieron allí el último año, a ver si las pongo. Por cierto, con qué programa lo has hecho? a ver si me animo y pongo yo uno con esas fotos. Gracias!! precioso!! A ver si la gente se va animando.

  2. lo he echo con el programa más basico, el windows movie maker. Creo que windows lo lleva incorporado, sino te lo puedes descargar, es gratuito y va fenomenal. Puedes hacer autenticas pijerias que le dan un toque fashion al video 😀

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *