Festivitat de Mossèn Sol 2018

PROGRAMA D’ACTES

Diumenge 28/01/2018

V Ruta Mossèn Sol. Caminada fins l’ermita de la Petja, amb explicació i contextualització històrica de la vida de Mossèn Sol. Esmorzar a l’Ermita de la Petja.

Sortida: 9.00 h des de l’església dels Àngels.

Hora prevista d’arribada a La Petja: 10.00 h.
– Missa.
– Esmorzar de germanor.
– Final de festa amb sorteig d’obsequis.

Preu: visita guiada gratuïta, tiquet amb dret a esmorzar i sorteig: 5 €.Dilluns 29/01/2018

18.00 h.- Eucaristia en honor del beat Manuel Domingo i Sol. Lloc: Temple de la Reparació (c. de la Mercè, 4). En acabar, a l’Espai Mossèn Sol (cripta del temple de la Reparació) vi d’honor i presentació de les pastes de Mossèn Sol elaborades per les germanes clarisses.

 

Cartell

 

Un pensament a “Festivitat de Mossèn Sol 2018

  1. Good post here. One thing I would really like to say is always that most professional career fields consider the Bachelors Degree as the entry level standard for an online certification. Even though Associate College diplomas are a great way to start, completing your own Bachelors opens many opportunities to various employment goodies, there are numerous internet Bachelor Course Programs available from institutions like The University of Phoenix, Intercontinental University Online and Kaplan. Another thing is that many brick and mortar institutions give Online variants of their qualifications but typically for a considerably higher cost than the companies that specialize in online higher education degree programs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *