Assemblea 2013

Divendres 25 de gener de 2013 l’Associació Amics dels Josepets va celebrar l’Assemblea General Ordinària al magnífic Espai Mossèn Sol per presentar la memòria i els comptes de l’exercici 2012, així com explicar els projectes previstos per al 2013. En finalitzar l’acte, vam poder gaudir d’un concert a càrrec del quartet Sheherazade Ensemble, format per Cecília Aymí, Jordi Bonilla, Karen Martínez i Rossend Aymí, dins dels actes de commemoració del Dia de Mossèn Sol.

Cal recordar el 25 de gener de 2009 es va celebrar la multitudinària “Primera Trobada dels Amics dels Josepets”, genèsi d’aquesta Associació, que a la vegada commemorava el centenari de la mort del beat Manuel Domingo i Sol.

Podeu descarregar aquí la memòria de l’Associació Amics dels Josepets corresponent a l’exercici 2012.

Seguidament, podeu visualitzar l’arxiu de presentació de la memòria així com el muntatge audiovisual que va tancar l’Assemblea.

El Col·legi ahir i avui from Amics dels Josepets on Vimeo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *