Creació de l’Associació “Amics dels Josepets”

Durant els dies previs a la gran trobada del 25 de gener de 2009 es va parlar de constituir una associació que agrupés a antics alumnes, professors, membres de l’Ampa, personal administratiu i de serveis, etc. En definitiva, una associació que pretén vincular a tots i totes que es consideren “Amics del Col·legi Sant Josep”.
Si esteu interessats en formar part de l’Associació, us heu de posar en contacte amb la Junta Directiva a través de les següents senyes, adjuntant la butlleta d’alta de soci que us podeu descarregar d’aquí o telemàticament a través del següent formulari.
Dades de l’Associació:
Associació Amics del Josepets de Tortosa
C. Callau, 6
43.500 Tortosa (El Baix Ebre)
associacio@amicsdelsjosepets.com
President: Mariano Lalana i Asín
La presentació de l’associació tindrà lloc el 28 de gener de 2011, dins dels actes del “Dia de Mossèn Sol”.
En paraules de la Junta Directiva:

 

(…) Un agrairíem que féssiu de cadena per arribar a tots aquells “Amics dels Josepets”, amb els quals no tinguem la manera de contactar. Esperem que siguem molts els qui ens retrobem mitjançant aquest projecte ja fet realitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *